Digit Place

Hesabını sil

Digit Place hesabını və onunla bağlı bizdə olan hər şeyi istənilən vaxt silə bilərsən.

Tətbiqdə (ən sürətli)

Mən > Ayarlar > Hesabı sil. Dərhal və geri dönməzdir. Apple ilə giriş icazəsi də ləğv olunur. Cihazındakı məlumatı saxlamaq və ya silmək sənin seçimindir.

E-poçtla

Tətbiqi aça bilmirsənsə, hesabındakı e-poçt ünvanından store@tribe.az ünvanına "Delete my data" mövzusu ilə yaz. Sənin olduğunu təsdiqləyib hesabı 30 gün ərzində silirik.

Nə silinir

Hesabın, göstərilən adın və ölkən, sinxronlaşan irəliləyiş, saraylar və studiyalar, çağırış cəhdləri və reytinq yazıları, sessiyaların. Verilənlər bazası ehtiyat nüsxələri 30 gün ərzində bitir.

Nəyə toxunulmur

Suallar: Məxfilik siyasəti, Dəstək.